Domů / Vízový servis

Austrálie

Zajistíme vám VÍZOVÝ SERVIS k letence za zvýhodněnou cenu! Poskytujeme konzultační servis pro získání potřebného víza. Napište nám


Velvyslanectví Australského společenství
Mattiellistrasse 2
Vienna
1040
Austria
Telefon: +43 1 9287 827
 

Embassy of the Czech Republic
8 Culgoa Circuit, O'Malley
Canberra

Australia
0061–2–62901386
 

 

K jazykovým pobytům v délce do 90 dnů vyřizujeme turistické vízum (eVisitor). Pro delší pobytu cca od 10 týdnů pobytu pak žádáme o studijní vízum (viz druhá záložka).

S jejich vyřízením vám STUDENT AGENCY pomůže naše dlouholeté zkušenosti a znalost podmínek vám tento krok velmi usnadní.

Turistické vízum (eVisitor)

  • v rámci víza nelze pracovat
  • žádost se podává online a je zdarma
  • doba vyřízení obvykle 2-10 pracovních dní následujících od podání žádosti
  • platnost víza: 1 rok od vydání, max. délka jednoho vstupu 90 dní, počet vstupů není limitován (v rámci platnosti 1 rok)

Pokud vízum vyřizujete k jazykovému pobytu objednanému přes naši agenturu (dokumenty dodáváte svému koordinátorovi, nikoliv na vízové oddělení), neúčtujeme poplatek agentuře za vyřízení.

Pro více informací k tomuto vízu, včetně formuláře k žádosti ke stažení, navštivte stránky vízového oddělení.

Aktuální informace o požadovaných dokumentech od nás sdostanete při vyřizování svého pobytu.

K pobytům od 12 týdnů (výjimečně i kratší) se žádá o studijní vízum, jehož součástí je pracovní povolení na 40 hodin/2 týdny.

Pro žadatele, který je zároveň zájemcem o studijní vízum - STUDENT VISA - subclass 500

Pro žadatele o vízum, který doprovází držitele studijního víza mladšího 18 let nebo držitele víza staršího 18 let, který vyžaduje speciální péči a podporu v důsledku výjimečných okolností - STUDENT GUARDIAN VISA - subclass 590

Dokumenty požadované k žádosti o STUDENT VISA - subclass 500:

  • potvrzení o přijetí do kurzu
  • potvrzení o sjednání pojištění u australské pojišťovny (tzv. OSHC)
  • kopie datové stránky pasu s minimální platností 6 měsíců po ukončení pobytu + dalšího dokladu totožnosti
  • motivační dopis včetně prohlášení
  • životopis
  • formulář Appointment or withdrawal of an authorised recipient (956A) – v případě, že za Vás bude žádost podávat agentura
  • u studentů mladších 18 let: potvrzení o zajištěném ubytování, vyplněný formulář 1229 a případně 157N (v případě, že bude u příbuzných) a s tím související dokumenty od rodičů

Dodatečné dokumenty, které si ambasáda může vyžádat:

  • doklad o dosaženém vzdělání
  • výpis z rejstříku trestů
  • potvrzení o zaměstnání nebo potvrzení o studiu
  • doklad o dostatečných finančních prostředcích na pokrytí nákladů na dobu pobytu
  • evidence o pravidelných příjmech

Orientační doba vyřízení víza:

  • cca 4 týdny - doporučujeme tedy o vízum žádat s dostatečným předstihem

Platnost víza:

  • vízum vám platí po dobu vašeho studia, plus 1-2 měsíce navíc po jeho skončení (dle plánované délky pobytu)

Poplatek ambasádě:

  • 560 AUD + cca 6 AUD poplatek za platbu platební kartou online. Aktuální výši naleznete také ZDE

Poplatek agentuře:

  • pokud vízum potřebujete k jazykovému a studijnímu pobytu, který si zajišťujete přes nás, vyřídíme vám jej bez poplatku agentuře

Aktuální informace o požadovaných dokumentech k vaší žádosti o vízum od nás dostanete při vyřizování svého pobytu. Podrobnosti v angličtině najdete také na webových stránkách australské vlády.

TIP - JAZYKOVÉ POBYTY

Florida, 2 týdny od 6 700 Kč
Brighton, 2 týdny od 8 100 Kč
Hamburk, 2 týdny od 4 500 Kč
Cheltenham, 2 týdny od 6 100 Kč

 

katalogy

Emailový klub

Přihlašte se k odběru

a už vám neunikne žádná z akčních nabídek

Ohlasy našich klientů

Nový Zéland - státní střední škola

Dobrý deň, už mám za sebou pár dní školy, tak už si trúfam napísať zážitky a prvé dojmy.

více